نصب پلاک ماندگار در خراسان جنوبی بر سر در منزل ۲ پدر علم ایران
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از نصب ۲ پلاک ماندگار در خراسان جنوبی بر سر در منزل ۲ پدر علم ایران خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، هادی شاهوردی گفت: نصب پلاک ماندگار دکتر غلامحسین شکوهی پدر علم تعلیم و تربیت در سردرب ورودی خانه استاد واقع در شهر خوسف زادگاه ایشان خواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی افزود: پلاک ماندگار پروفسور معتمدنژاد پدر علوم ارتباطات ایران نیز در زادگاهشان شهر مود انجام میشود.
شاهوردی بیان کرد: نصب پلاک ماندگار در راستای حفظ میراثفرهنگی ناملموس و معنوی ایران، با هدف شناسایی و معرفی محل سکونت هنرمندان، اهالی فرهنگ، علم و دین و مفاخر هر استان به مردم و گردشگران است و این پلاکها به دو زبان فارسی و انگلیسی با رضایت ایشان در سر در منزلشان نصب میشود.
او افزود: بزرگان و نامآوران و هنرمندان بخش مهمی از هویت ملی مردم این سرزمین هستند
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی هدف از اجرای طرح پلاک ماندگار را هویت بخشی به شهرها و محلهها خواند و ادامه داد: شخصیتهای این طرح چهرههای شاخص و تأثیرگذار در یک رسته فرهنگی هستند که در دوران فعالیت خود کارهای نوینی را خلق و یا در راستای حفظ و حراست یک یا چند حوزه میراث هنری، فرهنگی و معنوی ایران تلاش کردهاند که نشاندهنده ارزشهای یک محله و یا منطقه است و موجب ارتقای ارزش فرهنگی آن خواهد شد.
شاهوردی طرح ملی پلاک ماندگار را ادای دینی به مشاهیر و مفاخر کشور عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح علاوه بر یادآوری حضور بزرگان و مفاخر به شهروندان و گردشگران در شهرها و محلات، فرصت خوبی برای شناساندن این افراد به نسل جدید خواهد بود.
کاظم معتمدنژاد زادهٔ اردیبهشت ۱۳۱۳ در مود، خراسان جنوبی – درگذشتهٔ ۱۴ آذر ۱۳۹۲ در تهران است و روزنامهنگار و حقوقدان ایرانی بود.معتمدنژاد به دلیل نقشی که در تدریس آکادمیک علوم ارتباطات و روزنامهنگاری در ایران داشت به «پدر علم ارتباطات ایران» شهرت یافته بود.
دکتر غلامحسین شکوهی زاده ۴ تیر ۱۳۰۵ در خوسف خراسان جنوبی و درگذشته ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ است که با عنوان «پدر علم تعلیم و تربیت ایران» شناخته میشود از مدرسین قدیمی تعلیم و تربیت و نیز اولین وزیر آموزش و پرورش نظام جمهوری اسلامی ایران بود. او دارای مدرک دکترای علوم تربیتی بوده و به موجب سابقه ۶۰ ساله در تعلیم و تربیت و امور پژوهشی، لقب چهره ماندگار تعلیم و تربیت ایران را به خود اختصاص داد.