مهارت پخت نان سنتی غینیچه (qeiniče)
یکی از پرمصرف ترین نان ها دربین مردم بشرویه«نان محلی خشک(غینیچه)» است که به جهت دارا بودن کیفیت غذایی بالا و ماندگاری زیاد علاوه براین که در تنورهای سنتی و خانگی تهیه می شوند در نانوایی های سنتی شهر و روستاهای اطراف همواره تولید می شود. این نان درشهر بشرویه و روستاهای اطراف پخت می شودو همچنین مخصوص مراسم خاصی نمی باشد و بیشتر توسط بانوان تهیه می گردد. قدمت آن با توجه به مصاحبه ای که از بزرگان و سالمندان انجام شد به بیش از 100 سال می رسد. این نان جزو مصارف روزانه است و با غذاهای آبگون و همچنین صبحانه مصرف می شود. مواد لازم برای تهیه نان خشک(غینیچه): آب، آرد، نمک، زردچوبه، خمیر بهداشتی
درخانه ها این نان هنوز هم با تنورهای سنتی و آتش پخت می شود. این نان در تنور خوب پخته و خشک می شود . همچنین از کیفیت و ماندگاری بالایی برخوردار است. نان سنتی با شماره 2232 در فهرست میراث معنوی کشور(ناملموس ) به ثبت رسیده است.