برگزاری کارگاه آموزشی ویژه راهنمایان گردشگری در شهرستان طبس
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طبس گفت: این روزها طبس میزبان فعالین گردشگری از سراسر کشور است و اعضای هئیت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری کشور به همراه 70 نفر تور لیدر در شهرستان طبس حضور دارند.
بهگزارش روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، محمد عرب بیان کرد: در روز سهشنبه 22 آبانماه 1403 و در ابتدای حضور این گروه، کارگاههای آموزشی به مدت 5 ساعت برای راهنمایان برگزار شد.
امام جمعه طبس حجه الاسلام و المسلمین تکمیلی امام جمعه شهرستان طبس ضمن خیر مقدم دقایقی در مورد اهمیت سفر در قرآن و روایات برای حاضرین سخنرانی کرد.
حجه الاسلام و المسلمین تکمیلی، شهرستان طبس را دارای ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه مختلف گردشگری از جمله مباحث مذهبی و زیارت با وجود آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم ع دانست و بر بحث احترام به طبیعت و فرهنگ و بوم جامعه میزبان تاکید کرد.
صادقزاده شهردار طبس نیز ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و فعالان حوزه گردشگری از سراسر کشور، طی سخنانی به ارائه گزارشی از ظرفیتهای منحصر به فرد سیاحتی و زیارتی باتوجه به وجود با برکت حرم حضرت حسین ابن موسی الکاظم (ع) بهعنوان چهارمین شهر زیارتی کشور، موقعیتها و مناظر طبیعی فراوان، وجود ژئوسایت های منحصر به فرد و جذاب، روستاهای متعدد هدف گردشگری ایجاد بوم گردیها و بناهای تاریخی فراوان. اقلیم خاص، فرهنگ و آداب و سنن غنی مردم منطقه و …. پرداخت.
کارگاه آموزشی با حضور اساتید گردشگری آرش نورآقایی، رضا علی اصل و احسان زمانیان برگزاری شد و پس از ارائه مطالب و مباحث علمی در زمینه توسعه گردشگری ، کارگاه در قالب گفتگوی دو طرفه و پاسخ به سوالات ادامه یافت.
سید مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در جمع راهنمایان حضور یافت و دقایقی در مورد گردشگری روستایی و روستاهای بینظیر استان خراسان جنوبی و خصوصاً ظرفیتهای بسیار جذاب روستای اصفهک برای حاضرین صحبت کرد.
فاطمی گفت: از بین تمام روستاهای ایران 10 روستا در مرحله اول انتخاب و در نهایت پرونده 8 روستا برای سازمان جهانی گردشگری ارسال شد و خبرهای موثق حاکی از انتخاب روستای اصفهک بعنوان تنها نماینده ایران دارد که پنجشنبه رسماً اعلام خواهد شد.
او افزود: ما ثبتهای مختلفی در زمینه جهانی داریم از جمله ثبت بناها و بافتهای تاریخی و … ، ثبت روستاهای صنایعدستی، ثبت ژئوپارکها و … که حقیقتاً سختترین و پیچیدهترین ثبت جهانی مربوط به دهکدههای گردشگری است که زمینههای مختلف اجتماعی، زیست محیطی، اقتصادی و … را مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهد و خوب قصه اصفهک بسیار خوب تعریف و ارائه شد و ما باید بهعنوان الگو و نمونه از این روستا برای سایر روستاهایمان استفاده کنیم.