مهارت پخت آش غلور در اربعین
پخت و توزیع آَش غلور استان معمولاً در اواخرصفر واربعین انجام می شود و گاهی برای مراسم مذهبی چون دعای تمنای باران هم صورت می گیرد. آش توسط مردم و معمولاً در حسینیه ها و مساجد با همکاری هیأت امنا و دستجات عزاداری صورت می پذیرد.مواد اصلی آش بصورت نذری توسط مردم به هیأت امنا و افراد خیر و آشپز ها تحویل می گردد. مراحل پخت آن معمولاً تا صبح طول می کشد بین مردم برای تبرک و برآوردن حاجات و…توزیع می شود. دیگ های بزرگ که برای این کار در نظر گرفته شده باید تا صبح به نوبت توسط افراد به هم زده شود تا خوب جا بیفتد. ارزش شاخص این مراسم به وفاق اجتماعی و تأثیرات دینی- مذهبی آن دربین جامعه است و همچنین توریع آن بین مستمندان و مردم می باشد. نوعی نذری برای برآوردن حاجت ها می باشد.در هنگام به هم زدن غلور، کسی که حاجتی دارد در دل به زبان می آورد به امید آنکه برآورده شود.ین مراسم با شماره 814 در فهرست آثار معنوی(ناملموس) کشور به ثبت رسیده است.