گردشگری طبیعی سربیشه مستعد سرمایهگذاری است
استاندار خراسان جنوبی گفت: گردشگری طبیعی شهرستان سربیشه یکی از ظرفیت های مهم استان بوده که مستعد سرمایهگذاری است و باید به آن توجه شود.
به گزارش میراثآریا، سیدمحمدرضا هاشمی روز چهارشنبه 3 بهمنماه 1403 در شورای اداری شهرستان سربیشه که با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همراه بود، اظهار کرد: شهرستان سربیشه از چهار فرصت ارزشمند کشاورزی، گردشگری، معدن و بازارچه مرزی بهرهمند است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به چشمههای آب گرم و آب معدنی و طبیعت زیبای منطقه، گردشگری طبیعی شهرستان سربیشه را مستعد سرمایه گذاری عنوان کرد و گفت: وجود آرامگاه بی بی زینب خاتون با زائران فراوانی که دارد نیز تقویت گردشگری مذهبی شهرستان را سبب شده است.
او با تاکید بر اینکه مرز در این شهرستان هم یک فرصت است یادآور شد: امنیت پایدار استان را مدیون مرزنشینان هستیم.
هاشمی با اشاره به ذخایر معدنی شهرستان سربیشه اظهار کرد: بحث آزادسازی پهنه های معدنی و تفویض اختیار به استان را هم در قالب مکاتبه مطالبه کرده ایم و هم در جلسه دیدار رئیس جمهور با استانداران، این موضوع مطرح شد.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به ظرفیت هایی نهفته در خراسان جنوبی تأکید بر فرآوری محصولات کشاورزی و معدنی و پرهیز از خام فروشی است.
او در خصوص توانمندسازی روستاها نیز گفت: اینکه رویه سفرهای شهرستانی را تغییر داده و به طور ویژه با دهیاران دیدار میکنیم، به منظور تحقق همین طرح توانمندسازی روستاها از طریق ایجاد اشتغال و تولید ثروت است.
هاشمی کار جهادی و تکریم مردم را از تکالیف مدیران برشمرد و یادآور شد: همه باید در راستای کره گشایی از مشکلات مردم همت کنیم.
استاندار خراسان جنوبی بر افزایش اقامتگاههای بومگردی در شهرستان سربیشه تاکید کرد
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در شهرستان سربیشه از ظرفیت گردشگری و بومگردی بیش از پیش باید استفاده شود، تأکید کرد: تا سه ماه نخست سال آینده ۱۵ بومگردی در این شهرستان ایجاد شود.
سید محمدرضا هاشمی عصر چهارشنبه در نشست اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران شهرستان سربیشه، اظهار کرد: دولت مصمم است در قالب تشکیل اتحادیهها و تعاونیها به جوانان تسهیلات ۶.۸ درصدی ارائه کند.
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تولید ثروت و درآمد از طریق ایجاد اشتغال باید مورد توجه دهیاران و مسئولان دستگاههای متولی باشد، بیان کرد: امروزه هر چه امکانات و خدمات در روستاها فراهم شود اما اشتغال و تولید در آنجا نباشد، هیچ فایدهای ندارد.
او تأکید کرد: ملاک ارزیابی مدیران حوزه روستایی، ایجاد شغل و منبع درآمد برای جوانان و خانوادههای روستایی است.
هاشمی افزود: در کشورهای پیشرفته جمعیت روستایی بیش از جمعیت شهری است و در برخی از استان های کشورمان نیز شاهد مهاجرت معکوس و اقتصاد پویا و اشتغالزایی گسترده هستیم، اما در استانهایی نظیر خراسان جنوبی روستاها خوشنشین شده و فقط برای تعطیلات پایان هفته کاربرد دارند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان این که تمام تلاش بر این است که اشتغال روستایی رونق بگیرد و دهیاران با جدیت به دنبال این مهم باشند، گفت: معیار و ملاک ارزیابی دهیاران ایجاد اشتغال روستایی است و دهیاران باید در مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز فعال و کوشا باشند.
او با اشاره به پتانسیلهای کشاورزی، گردشگری، مرز و معدن شهرستان سربیشه، اظهار کرد: شهرستان سربیشه ظرفیت بینظیری در حوزه انرژی پاک و تجدیدپذیر دارد لذا این آمادگی را داریم که برای ایجاد نیروگاه خورشیدی تسهیلات کم بهره در قالب تعاونی ارائه کنیم.
هاشمی افزود: اکنون در استان سه پروژه نیروگاه خورشیدی شامل دو نیروگاه ۵۰ مگاواتی و یک نیروگاه ۶۰ مگاواتی در حال احداث است.
خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان دارد و سربیشه یکی از چهار شهرستان مرزی است که در ۶۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.