مدیرکل میراثفرهنگی خراسان جنوبی از معلمان و عوامل اجرایی دبستان حضرت علی ابن ابی طالب (ع) تجلیل کرد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی در هفته معلم از معلمان و عوامل اجرایی دبستان حضرت علی ابن ابی طالب (ع) تجلیل کرد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، هادی شاهوردی با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان بهویژه معلمان شهید، گفت: رسالت اصلی معلمان تربیت نیروی کارآمد به منظور هویتبخشی به نسل حاضر برای فردای جامعه و تربیت دانشآموزان در تراز انقلاب اسلامی و ارزشهای الهی و انسانی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی با اشاره به لزوم گسترش تعاملات بین میراثفرهنگی و آموزشوپرورش گفت: ارزش سنجی میراثفرهنگی و توسعه و پیشرفت میراثفرهنگی از وظایف تعلیم و تربیت بهمنظور حفظ آثار کشور است و تعلیم و تربیت باید انعکاسی از آدابورسوم و سنن و فرهنگ جامعه باشد و مدرسه نیز باید مفسر، مترجم و انتقالدهنده میراث فرهنگی کشور باشد.
او افزود: آموزشوپرورش میتواند در شناخت، احیا و پاسداشت میراثفرهنگی نقش غیرقابلانکار و اساسی داشته باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی بابیان اینکه مهمترین وظیفه تعلیم و تربیت فهم و شناخت میراثفرهنگی است که با شناخت آن به انتقال میراث فرهنگی کمک میشود تأکید کرد: میتوان با آموزش معلمان درزمینهٔ میراث و گردشگری و حوزه صنایعدستی، از یکسو دانش آموزان را با این صنعت آشنا کرد و از دیگر سو علاقهمندی برای پیشبرد این صنعت ایجاد کرد
او ادامه داد: جاذبههای دیداری و گردشگری فراوانی در اختیار میراثفرهنگی قرار دارد که میتواند انگیزشهای فراوانی را در بین دانشآموزان ایجاد کند تا از تعلیم و تربیت پایدار برخوردار باشند. اماکن فرهنگی، موزهها و اماکن خاص گردشگری میتواند بهعنوان یک مرکز مهم برای تعلیم و تربیت خارج از مدارس در نظر گرفته شود.
شاهوردی به همکاری درزمینهٔ برگزاری اردوها و بازدید از مکانهای تاریخی، موزهها و سایر اماکن دارای جاذبه گردشگری بهمنظور آشنایی معلمان بافرهنگ غنی استان اشاره کرد و گفت: آموزشوپرورش میتواند از امکانات ادارهکل میراث فرهنگی استفاده کند و ظرفیتهای این ادارهکل برای تعلیم و تربیت نسل آینده ساختاری است که میتواند در ارتقای سطح دانش دانشآموزان مؤثر باشد.