گردشگری

25 پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در شهرستان طبس در حال اجراست

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس گفت: 25 پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در شهرستان طبس در حال اجرا است.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، محمد عرب در بازدید کارشناسان اداره‌کل از طرح‌ها و پروژه‌های نیمه تمام شهرستان، گفت: 16 اقامتگاه بوم گردی، 4 مجتمع گردشگری و مراکز تفریحی و سرگرمی، سفره خانه سنتی و هتل از جمله طرح‌های در حال اجراست که در شهر طبس، دیهوک، روستاهای گردشگری ازمیغان، خرو و اصفهک، کریت، خسروآباد، منصوریه و … است. همچنین برای 4 طرح مجوزهای لازم صادر شده ولی متاسفانه عملیات اجرایی شروع نشده یا از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار نیست.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس افزود: طبس با وجود جاذبه‌های متنوع و متعدد گردشگری و وجود آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم (ع)، 7 روستای هدف گردشگری، مناطق نمونه گردشگری، جاذبه‌های تاریخی و طبیعی، سه کاروانسرای ثبت جهانی، باغ تاریخی گلشن، ظرفیت‌های گردشگری مزرعه و پتانسیل‌های معدنی و زمین شناسی، عنوان سومین ژئو پارک جهانی کشور را به خود اختصاص داده و ظرفیت‌های مناسبی در حوزه گردشگری و صنایع وابسته به این صنعت برای سرمایه‌گذاری وجود دارد.
عرب ادامه داد: گردشگری یک پدیده اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است که منجر به جابجایی مردم به کشورها یا مکان‌هایی خارج از محیط معمول زندگی آنها برای اهداف شخصی یا تجاری می‌شود. همه ما در دوره‌های مختلف زندگی تجربه گردشگر بودن را در ابعاد کوچک با سفر حداقل یک روزه داشته‌ایم. با وجود گستردگی، درک ما از مفهوم و تعریف گردشگری کار ساده‌ای نیست. گردشگری در حد وسیعی اشتغال ایجاد می‌کند و یکی از بزرگترین صادرات نامرئی در دنیا شناخته می‌شود. جاذبه‌های گردشگری به لحاظ منابع طبیعی، فرهنگی، باستانی، مذهبی و …. از توانمندی بسزایی در جذب گردشگران برخوردارند. با سرمایه‌گذاری مناسب در بخش‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این صنعت و نیز با حفظ مزیت های رقابتی می توان از این بخش کسب درآمد کرد. نکته حائز اهمیت این است که گردشگری نسبت به سایر صنایع از لحاظ سرمایه‌گذاری احتیاج به منابع درآمدی و منابع ارزی کمتری دارد و به نسبت سرمایه‌گذاری انجام شده منافع و درآمدهای بیشتری را در مقایسه با سایر بخش ها ایجاد می‌کند.
او گفت‌: تاکنون 38 اقامتگاه بوم گردی به بهره‌برداری رسیده و در کنار سایر تاسیسات اقامتی، ظرفیتی حدود 1300 نفر در شبانه‌روز در حال بهره‌برداری است. همچنین تا پایان سال جاری حداقل دو اقامتگاه بوم گردی دیگر در شهرستان به بهره‌برداری خواهند رسید و اکثر طرح‌های اجرا سال آینده تکمیل و به بهره‌بردای خواهند رسید.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس به همراه کارشناسان حوزه سرمایه‌گذاری از 14 طرح سرمایه‌گذاری در حال اجرا بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات سرمایه‌گذاران قرار گرفتند و راهنمایی لازم صورت گرفت.
عرب هدف از این بازدیدها را بررسی دقیق و سنجش نتایج طرح‌ها دانست و تاکید کرد: بهتر است نظارت‌های دوره‌ای بطور منظم صورت پذیرد تا در جهت حمایت از صاحبان مشاغل مطمئن شویم روند اجرای طرح‌ها به‌صورت صحیح انجام می‌شود و مشکلات سرمایه‌گذاران و طرح‌ها شنیده شوند و بررسی و حل و فصل گردند.

مشاهده بیشتر

اداره شهرستان طبس

آخرین اخبار و تازه‌ها از حوزه‌های مختلف میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره شهرستان طبس
دکمه بازگشت به بالا
fa_IRفارسی